Programació Gastroesia

Sóller, 19 a 21 de Novembre

Presentació Festival Laboratori Internacional Poesia i Audiovisual

Divendres 19 

16:00 h. Taller juvenil per a joves creatius amb el disseny d’un Midori per escriure inspiracions i poemes.

21:00 h. Sopar al Restaurante el Guía, menú degustació i cata acompanyada de versos relacionats amb l’entorn de la serra, tradició i cultura gastronòmica.

Maridatge de vers

Dissabte 20

11:00 Recorregut per literari per Sóller.

13:30 Tast de vers. Cata de cervessa artesanal Sullerica i degustació local d’embotits La Luna.

16:00  Maridatge de versos amb una cata de vins de les Bodegues Jaume de Puntiró que fa honor a la Gastroesia, en un exercici de posar en valor els petits matissos d’inspiració que hi ha per convertir paraules en versos i raïm en vins per alimentar els 5 sentits i perdurar a la memòria.

18:00 Xerrada en Tokenització de l’art: reptes i avantatges de digitalitzar la poesia. Activitat a Ses Escolàpies.

Taller gastroesia i paisatge

Diumenge 21

11:00. Iniciarem des de Sóller amb tramvia fins al Port de Sóller, amb un breu recorregut fins el Museu de la Mar – Museu Marítim de Mallorca.

Es realitza una cata cega de la DO Binissalem amb un taller de escriptura inspirada en el paisatge i, com no, la degustació.

Participa!

    Les activitats del 19, 20 i 21 tenen aforament limitat, Registra't per confirmar participació

    Podeu seleccionar quines activitats de Gastroesia són del seu interès. Li respondrem per mail amb la informació de registre mentre hi hagi places, o d'estar en llista d'espera.

    Totes les dades aportades a través de el present formulari seran tractades d'acord amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals. Pot revisar la nostra política de privacitat. Les dades seran tractades única i exclusivament per CB Digital. Pot exercir tots els seus drets en relació a les seves dades de caràcter personal escrivint un mail a juanjomn@protonmail.ch indicant en l'assumpte dades personals.

    Institucions que ens recolzen